Terugreis
Blijf op de hoogte en volg Karin
09 Oktober 2019 | Verenigde Staten, Minneapolis
Om 7.30 uur zijn we wakker! We kunnen rustig aan doen. Dus nog even de internet sessie. Dan de laatste spullen inpakken en nog wat koeken opeten als ontbijtje. We wachten tot het 8.30 uur is en gaan dan met alle spullen naar de auto op de parkeergarage. Auto inladen, TomTom instellen naar de CAR Rental. Dan kunnen we op weg. Om 9.25 uur is de auto ingeleverd bij Alamo en alles is goed. We hoefden niet af te tanken, want dit was al geregeld bij het ophalen. Er staat nu 18820 mijl op de auto. Straks even uitrekenen hoeveel mijl we hier gereden hebben. Dan lopen we naar de shuttlebus die ons naar het vliegveld brengt. We moeten bij terminal 1 uitstappen. Daar kunnen we meteen de bagage afgeven. Om 10.00 uur zitten we kant en klaar te wachten op het vliegveld tussen de gokautomaten en winkeltjes! Maar hier kunnen we allemaal op een stoel zitten, de hotelkamer had maar 2 stoelen! Dus dan is dit beter. We hebben 3540 mijl gereden. Dat is 5700 kilometer! Dus Slurpie heeft de naam gekregen, maar waarschijnlijk is het onze schuld, dat we om de dag moesten tanken! We nemen bij Wendy’s 1 grote friet, 12 kipnuggets en 1 salade. De maagjes beginnen toch te knagen, door het karige ontbijt. Om 12.30 uur lopen we door de douane, dit gaat erg snel, niets hoeft uit de tassen, wel laptops en tablets eruit, maar die hebben we niet bij. Ook de schoenen moeten uit. We worden allemaal goedgekeurd. We lopen naar gate 39, is gewijzigd. Om 12.45 uur zitten we bij de gate, zelfs hier staan nog gokkasten! Om 13.40 uur mogen we boarden. Om 14.30 uur stijgen we op. Het is 2,26 uur vliegen naar Minneapolis, St Paul International Airport. Er is gelukkig wel entertainment aan boord. We kijken naar de nieuwste Toy Story 4 film. We krijgen drinken en een zakje koekjes of snackjes. Om 16.30 uur beginnen we aan de landing. Om 17.00 uur, oude tijd, landen we in Minneapolis. De tijd hier is nu 19.00 uur. We staan bij gate C9 en we moeten naar Gate G6. Onderweg zoeken we alvast waar we kunnen eten. Als we gate hebben gevonden lopen we terug naar de McDonalds. Om 21.52 zullen we weer opstijgen. Hopelijk kunnen we wat slapen tijdens de langste vlucht.